A vendégkönyvbe való belépéssel egyidejűleg, minden felhasználó elfogadja, az alább leírt moderálási alapeleket! Tudnod kell továbbá, hogy a bejegyzésed adatait (név, e-mail cím, időpont, IP cím) eltároljuk az esetleges későbbi beazonosíthatóság érdekében, de azokat semilyen okból nem adjuk ki harmadik félnek.
Saját IP cím lekérdezés:


"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/

1: A honlap tulajdonosai semmilyen felelősséget nem vállalnak a felhasználók által létrehozott tartalomért, mindazonáltal a fórum moderált. A fórum és a hozzászólások használatának feltétele a moderálás (törlés) tudomásul vétele, valamint annak elfogadása, hogy a moderálási elvek nem képezik vita tárgyát!

2: A honlap tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbségi jogok), illetve az öncélúan erkölcstelen, durva, trágár, ízléstelen vagy alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat valamint képeket akár előzetes felszólítás nélkül is törlöljék a hozzászólásokból, amennyiben tudomására jutnak.

3: A honlap tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a fórum normális működését vagy/és a tagok nyugalmát. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, semmitmondó hozzászólásokkal bombázza a topikot, túl sok smiley-t vagy feleslegesen sok és nagy képet illeszt a hozzászólásaiba, avagy akár zavarja és szítja az ellentétet a Fórum többi tagja között (a személyes ellentétek rendezésére a Fórum nem megengedett hely!). A rendszeres off-topik (azaz nem a téma címéhez tartozó) hozzászólások is törlést vonhatnak maguk után.

4: A honlap tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot, hogy súlyos esetben a fórum és/vagy a chat szabályzatát megsértő, a Fórum nyugalmát megzavaró felhasználót törölje, és regisztrációs e-mail címét letiltsa.